Servicii Home / Servicii

ANG Holding

Servicii

Buna ziua,

Numele meu este Nicoleta, reprezint departamentul juridic al echipei ANG Imobiliare, departament care ar trebui sa existe in cadrul oricarei agentii imobiliare ce se respecta. Motivul pentru care spun acest lucru, fiind faptul ca nu odata ci de foarte multe ori ne-am confruntat cu proprietari/clienti care neavand  cunostinte in domeniul juridic, intampina greutati in intelegerea anumitor clauze ce apar in contractele de inchiriere / vanzare. Misiunea mea este ca la fiecare contract finalizat prin intermediul agentiei noastre sa am o discutie personala cu proprietarul / clientul, astfel incat totul sa decurga in comformitate cu legea din Romania. Majoritatea contractelor folosite de noi, sunt contracte acreditate de catre ABI (Asociatia Brokerilor din Romania), acestea oferind siguranta ambelor parti implicate in procesul de tranzactionare.

Pentru a avea parte de multe beneficii, departamentul juridic va recomanda adoptarea unei colaborari in regim exclusiv. Ce inseamna acest lucru?

Regimul exclusiv (exclusivitate) se adreseaza in primul rand proprietarilor de imobile aflate la inchiriere/vanzare. Colaborarea inseamna alocarea unui broker imobiliar care intocmeste “fisa de proprietate” in care puncteaza toate detaliile legate de proprietatea dumneavoastra, un fotograf profesionist, urmand apoi procesul de promovare propriu-zisa, si anume: oferta dvs.  ajunge pe primele 5 site-uri specializate in domeniu, dar si in baza altor agentii imobiliare cu care colaboram si clientii acestora.

In al doi-lea rand se adreseaza celor ce doresc sa inchirieze/cumpere un imobil. Lucrand  cu un singur broker acesta va intocmeste o fisa cu toate asteptarile pe care le aveti asupra imobilului, urmand selectia celor mai bune oferte de pe piata aflate in comformitate cu cerintele d-voastra.

Avand un singur broker care sa va reprezinte interesele, sunteti scutiti de timp pierdut dand telefoane, drumuri catre locatii care nu se afla in comformitate cu cerintele dumneavoastra.

Cei care opteaza pentru o astfel de colaborare cu agentia noastra descopera in final ca este o metoda mult mai simpla si mai sigura, care in final aduce numai beneficii.