Constructii Home / Constructii

ANG Holding

Constructii

Societatea comerciala ANG Real Invest a fost fondata in 2010 de asociatul unic Alexandru Manea.

Compania este axata pe constructii , avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Fondatorul urmarind evolutia ascendenta a pietei, au apreciat ca in Bucuresti si in zonele apropiate, in viitorii ani domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca pe termen lung solutii prompte.

Serviciile oferite de compania noastra sunt:

  • constructii civile
  • constructii industriale
  • activitati de canalizare
  • activitati de consolidare
  • activitati de renovare/restaurare

Primele lucrari interprinse de compania noastra au fost in colaborare cu cei de la BOG’ART in domeniul constructiilor civile si industriale – structuri de beton armat si structuri metalice, dulgherie, la trei obiective importante din Bucuresti, Mega Mall- str. Pieere de Coubertin, Auchan- Dr. Taberei, cladirea de birouri AFI PARK 4, si o cladire de birouri din zona Floreasca, (Bucharest One).

Ca urmare a calitatii deosebite a lucrarilor, a seriozitatii si a gradului de satisfacere a beneficiarilor cu care colaboram avem posibilitatea sustinerii la munca intre 100 si 200 de persoane. In momentul de fata avem 40 de angajati pe partea de constructii.

De asemenea compania noastra este angrenata in realizarea retelei metropolitane de canalizatie pentru pozarea cablurilor de telecomunicatie pe raza Municipiului Constanta, in colaborare cu SC. PICO RENT S.R.L.

Pe partea de constructii principalii clientii cu care colaboram sunt: Bog’Art, SC. Pico Rent SRL- Constanta, Danya Cebus SRL,precum si RCS RDS.